Adoptați un terorist!

     O femeie canadiană cu vederi liberale a scris o mulțime de scrisori către guvernul canadian, plângându-se de tratamentul insurgenților captivi (teroriști), care sunt ținuți captivi  în facilități ale Sistemului Afgan Național de Corecție. Ea a cerut un răspuns la scrisoarea ei. Și a primit de la ministrul canadian al Apărării următorul răspuns:

 

National Defense Headquarters

M Gen George R. Pearkes

Bldg., 15 NT

101 Colonel By Drive

Ottawa, ON K1A 0K2, Canada

 

Stimată Cetățeană îngrijorată,

 

Vă mulțumesc pentru scrisoarea dumneavoastră recentă în care vă exprimați îngrijorarea profundă față de tratamentul teroriștilor talibani și Al-Qaida capturați de forțele canadiene, care au fost ulterior transferați la Guvernul Afgan și sunt în prezent deținuți de oficiali afgani în facilități ale Sistemului Național de Corecție din Afganistan.

Administrația noastră ia în serios aceste probleme și opiniile dumneavoastră au fost auzite tare și clar aici în Ottawa. Veți fi încântați să aflați,că datorită preocupărilor cetățenilor asemeni dumneavoastră, vom crea un nou departament aici, la Departamentul Apărării Naționale,care să fie numit „Programul Liberal de asumare a responsabilității pentru ucigași”, sau PLARU pe scurt.

În conformitate cu liniile directoare ale acestui nou program, ne-am decis, pe bază de proces, să aducem mai multi teroriști care să fie plasați în casele cetățenilor îngrijorați de această cauză, cum sunteți dumneavoastră, în întreaga țară, sub îngrijirea personală a acestor cetățeni „.

Deținutul dumneavoastră personal a fost selectat și este programat pentru transport sub pază înarmată la domiciliul dumneavoastră din Toronto lunea viitoare.

Mohammed Ahmed bin Mahmud este deținut dumneavoastră, și trebuie să fie îngrijit în conformitate cu standardele cerute de dumneavoastră  personal în scrisoarea de reclamație. Veți fi încântată să aflați că vom efectua inspecții săptămânale pentru a ne asigura că standardele de îngrijire pentru Ahmed sunt proporționale cu recomandările dumneavoastră.

Deși Ahmed este sociopat și extrem de violent, sperăm ca sensibilitatea față de ceea ce a fost denumită „o problemă de atitudine a sa” îl va ajuta pe acesta să depășească aceste defecte de caracter. Poate că aveți dreptate când descrieți aceste probleme ca fiind doar diferențe culturale. Am înțeles că aveți de gând să oferiți consiliere și școlarizare la domiciliu, cu toate acestea, vă recomandăm insistent să angajați niște îngrijitori personali.

Vă rugăm să vă avertizați prietenii evrei, vecinii sau rudele cu privire la musafirul din casa dumneavoastră, că ar putea deveni agitat sau chiar violent, deși suntem siguri că vă veți înțelege cu el. El este, de asemenea, expert în construirea unei mari varietăți de dispozitive explozive,din produse comune de uz casnic, astfel încât este posibil să doriți să păstrați aceste elemente încuiate, cu excepția cazului în care,în opinia dumneavoastră, acest lucru ar putea să-l jignească. Teroristul adoptat de dumneavoastră este un expert în lupta corp-la-corp și poate curma viața umană cu chestii simple, precum un creion sau o unghieră. Vă sfătuim să nu-i cereți să demonstreze aceste competențe, nici în casa dumneavoastră nici oriunde v-ați alege să-l plimbați în timp ce îl ajutați să se adapteze la viața din țara noastră.

Ahmed nu va dori sa interacționeze cu dumneavoastră sau fiicele dumneavoastră decât din punct de vedere sexual, din moment ce el vede femeile ca o formă de proprietate,dumneavoastră neavând, astfel, nici un drept, nici acela de a-i refuza cererile sale sexuale. Acesta este un subiect deosebit de sensibil pentru el.
De asemenea, trebuie să știți că el a arătat tendințe violente vizavi de femeile care nu respectă codul vestimentar pe care el îl recomandă ca ținută adecvată. Sunt sigur că vă veți bucura de anonimatul oferit de burka de-a lungul timpului. Doar amintiți-vă că și asta face parte din respectul pentru cultura și libertatea credințelor religioase „, așa cum ați scris în scrisoarea dumneavoastră.

Aveți grijă de Ahmed și amintiți-vă că vom încerca să vă punem un consilier la dispoziție pentru a vă ajuta în orice dificultăți cu care vă veți confrunta în timp ce Ahmed se adaptează la cultura canadiana.

Vă mulțumim din nou pentru grija dumneavoastră. Apreciem cu adevărat atunci când oameni ca dumneavoastră ne informează cu privire la modul corect de a ne facem treaba și sunt îngrijorați pentru semenii noștri. Mult noroc și Dumnezeu să vă binecuvânteze.

 

Cordially,

 

Gordon O’Connor

Minister of National Defense

 terrorist

 Sursa: primita pe email (si prea frumoasa sa nu fie distribuita) 🙂

Reclame
Categorii: Uncategorized | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: