Noile măsuri anticriză

Începând cu perioada imediat următoare Guvernul României va adopta în regim de urgență următoarele măsuri anticriză:

 1. Reangajarea obligatorie a pensionarilor pentru a putea finaliza marile realizări începute în Epoca de Aur: Canalul Dunăre – Marea Neagră, Dunăre-București, construcția unei noi Case a Poporului etc.
 2. Impozitarea consumului de hârtie igienica în funcție de straturi, deoarece în așa vremuri …. maro nu se poate trece cu vederea un asemenea potențial. Cei care nu mănâncă nimic și în consecință nu „produc” vor plăti un impozit forfetar.
 3. Taxa pe aer la un nivel de 0,04 euro/mc consumat. Numărul de mc consumați va fi stabilit de către specialiștii Guvernului împreună cu Medicii de familie, în funcție de capacitatea pulmonară a fiecărei persoane. Astmatici au reducere de la 25% până la 100% în cazul când se opresc din respirat mai mult de 15 minute.
 4. Impozitarea pe kilogram. Orice român peste 35 de kg este un „gras nesimțit ”pe principiul lui Băsescu „slăbuțul îl duce în spate pe cel gras”.
 5. Taxa pe „vânturi trase”, că prea s-au obișnuit românii să-și dea aere. Se vor monta detectoare la fundul fiecărui contribuabil care vor înregistra numărul vânturilor trase, intensitatea sunetului, intensitatea mirosului. Taxa va adăuga 24% la factura de gaz și va fi obligatorie ca taxa „radio -Tv” de pe factura de curent.
 6. Taxa pe a doua limbă vorbită. Dacă au bani și timp să învețe o altă limbă în afara de româna să le fie rușine și să plătească pentru asta pentru că sigur o fac intenționat ca să poată pleca din țară. Taxa va fi de 50 % din valoarea totală a alocației care a primit-o persoana respectivă până la vârsta de 18 ani de la stat. Sunt scutiți de taxă ungurii din Harghita, Covasna și Mureș deoarece ei oricum nu știu decât ungurește deci nu se pune problema ca ar ști mai mult de o limbă.
 7. Orice bărbat care are mai mult de 124899 de fire de păr va plăti o taxă pe fir de păr echivalent a 10 euro / 1000 fire de păr. Peste 20000 de fire în plus se va considera că ai un alt cap și se va impozita dublu. Cei cu chelie proeminentă și /sau cu șuviță peste chelie sunt scutiți.
 8. Persoanele care își rod unghiile vor achita TVA care va fi calculat la 100 de grame de unghii la un preț care va fi stabilit de către guvern deoarece consumă un aliment și e normal să plătească.
 9. Persoanele cu dezabilități care umblă în cărucioare pe străzi (scaune electrice, conform D-rei Elena Băsescu) vor achita taxa de drum ca orice autovehicul. Cei care nu au cărucioare electrice, ci din acelea împinse de o persoană (însoțitor cu retribuția micșorată cu 15%) vor plăti „taxa de atelaj împins/tras de animal de povară” (bou/vacă în cazul nostru). Dacă vor fi prinși cu taxa neplătită, li se va confisca căruciorul și vor fi trimiși acasă pe jos.
 10. Taxa de căldură pentru vară deoarece orice cetățean care ține geamul deschis primește gratuit încălzire prin bunăvoința Sfântului Guvern și nu este normal. Astfel, pentru fiecare geam deschis vara, la căldură peste 18 grade se va plăti o „taxă de geam deschis” în valoare de 12 euro/geam. La mai mult de 3 geamuri deschise se va considera a doua casă și se va impozita dublu. Pentru geamurile închise se va acorda o reducere de 50% dar numai până la 24 de grade.
 11. Sugarii și bebelușii care folosesc pampers (nesimțiții!!!) vor plăti o taxă de poluare în funcție de gradul de periculozitate care îl prezintă fiecare din
  reziduurile acumulate în scutec. Pentru stabilirea gradului de periculozitate în care se încadrează fiecare bebeluș se vor trimite obligatoriu până la 1 iulie 2011 pentru fiecare copil între 0 și 2 ani mostre din „produsul” rezultat și acumulat în pamperși la sediul Guvernului pentru a fi analizate. Ulterior fiecare părinte va primi acasă o declarație de impozitare pe care o va achita în 24 de ore la cea mai apropiată agenție CEC.
 12. ȘI NU ÎN ULTIMUL RÂND, TAXA PE PROSTIE , CĂ SUNTEM ATÂT DE PROȘTI ȘI ÎI RĂBDĂM SĂ-ȘI BATĂ JOC DE NOI!

Update:

Știre de ultimă oră:

Guvernul României oferă slujbe gratuite tuturor șomerilor. Slujbele vor fi oficiate de preoți, episcopi, arhiepiscopi și de Preafericitul, președinte al României.

De asemenea, se va elimina impozitul pe venit în 2 faze. În prima fază se va elimina venitul…

Anunțuri
Categorii: Banc, Parodie | Etichete: , , , , , , , , , , , , | 3 comentarii

Navigare în articol

3 gânduri despre „Noile măsuri anticriză

 1. popa maria

  Trebuie trecuti ei in locul nostru o luna atat,iar noi sa le facem ce ne fac ei noua.

 2. baltazar72

  Nu trebuie sa le mai facem nimic. Este suficient (cel putin pentru mine) sa stea ei in locul nostru….macar o luna.

  • romeo

   bravo.. am ras copios!!! inca o sa imi amintesc cateva zile de acum incolo si cred ca mai rad inca prin casa..,hahahaha.!!…
   ai omis ceva: taxa pe buda .. trebuie masurata si cantarita de catre guvern fiecare forma proaspata depusa de fiecare locatar al casei sub colac .Propun ca un membru al parlamentului sa se deplaseze pt analiza detaliata.. ahahahahahaaa!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: