Mica publicitate

(cu ilaritate, pentru forţele armate)


#   Soţie emancipată, schimb soţ pensionar militar cu pensie anticipată, contra pensionar militar cu stagiu complet în armată.

#  Ofiţer în rezervă şi retragere, caut văduvă de fost cadru militar cu pensia de urmaş mărită, după recalculare. Exclus să fie văduvă de război sau din…cauza ei!

#  Ofer la preţ redus cupoane de pensie, contra cupoane textile pentru costume de croit bărbaţi.

#  Pensionar cu pensia şi venele tăiate, cumpăr urgent loc de veci, pe care promit să nu-l părăsesc, în vecii vecilor!

#  Cu ceea ce am mai rămas, în urma tăierii pensiei (după o viaţă de acte eroice), caut parteneră, pentru acte erotice, că e tot ce mi-a mai rămas:  O… (Of, viaţa mea!).

#  Vând, la preţ redus, frigider şi congelator, celor care au decis reducerea pensiilor, convins fiind că vor fi umplute de carne…

de Ananie  GAGNIUC

 

Reclame
Categorii: Aforisme, Ananie Gagniuc, Army, Banc, Vorbe de duh | Etichete: , , , , , , , , , , , , , , | 7 comentarii

Navigare în articol

7 gânduri despre „Mica publicitate

 1. baltazar72

  S-ar putea să vă placă și asta:

  ORDONANŢA DE URGENŢĂ
  privind recalcularea pensiilor militare, din 24 ianuarie 2011
  – proiect –

  În urma deciziei ÎCCJ, nemulţumirii foştilor (n-ar mai fi fost!) militari, emisiunilor turbate ale mogulilor, huiduielilor neautorizate de ziua Unirii şi-a horelor restrânse cu forţele sepepiste strâns unite în jurul comandantului nostru(!) suprem, dar mai ales la preţioasele sale indicaţii (ordine), emitem o nouă ordonanţă de urgenţă a guvernului, după cum urmează:
  Legea 119/2010 privind stabilirea unor măsuri de stabilire a pensiilor militare, rămân în vigoare, aşa cum am stabilit, cu modificarea recalculării, prin re-recalculare, până la 31 decembrie 2011, orele 24.00, când va fi anunţată o nouă recalculare, până la Paşte(le cailor).
  Dacă pensionarii militari mai sunt în vigoare, rămân în vigoare hotărârile de guvern HG 735 şi 737 pe 2010, numai pentru cei care au acţionat în instanţă (în ultimă instanţă!), ceilalţi având rezerve, că de-aia sunt rezervişti.
  Se abrogă toate articolele legii, celelalte rămânând în vigoare, în virtutea erga omnes, mai puţin aliniatele alienate, nealiniate alinierii la NATO.
  Pensionarilor militari care nu au înţeles, nu au priceput sau nu s-au dumirit, li se vor asigura: proteze auditive, portavoci şi control ORL, proteze dentare, pentru a da mărunt din gură, dicţionare explicative, volume de drept constituţional, precum şi alte cărţi, din părţi.
  (Părţile aflate în proces şi judecată – care mai judecă).
  Pentru cei care au câştigat în instanţă, dar între timp au murit, cuantumul pensiilor reduse vor fi comunicate la biserici, prin intermediul preoţilor, slujitori în directă legătură cu divinitatea.
  Pentru ei rămân valabile şi de neschimbat, potrivit legii, toate articolele…de îmbrăcăminte şi uz personal, cu care sunt înmormânaţi. Ei vor deveni, într-adevăr, „asistaţi”, doar de forurile cele mai de sus…
  Emitem aceste hotărâri pentru a arăta tuturor celor care intră sub incidenţa legii, că suntem mai hotărâţi ca niciodată şi că nu vom abdica (de la ele), decât dacă preşedintele ţării o cere!

  Semnează, e.s.min.tit. P.M. Umil Boc-ciu-ciu-dat,
  (Excelenţa Sa, MINistru TITular prim ministru, Ananie GAGNIUC)

 2. baltazar72

  …sau asta…

  SCRISOARE DE DINCOLO
  Mă numesc Nicolae Ceauşescu, am fost şi eu general în armata română, apoi comandant suprem. Dacă mi s-a tăiat şi mie din pensie, suport. Să o taie la toţi ofiţerii, că m-au trădat în ’89 şi au ţinut cu poporul, în loc să-mi ţină mie partea! Au mai participat şi la construcţii (metrou, Transfăgărăşan, canal, mii de blocuri), în agricultură, la cutremur, la inundaţii, în loc să aibă o viaţă de lux, să mănânce şi să bea, cum susţin astăzi că au făcut, neica nimeni cu trei clase, şi alea, la birt.
  Guvernul Boc să-i dăscălescu pe foştii militari că, fără ei, n-ar fi ajuns prim ministru, să zică ca mine „Vom face totul!” şi să-l trimită pe Băsescu la mine, că mai are de învăţat… Voi face şi eu contestaţie, convins fiind că nu se va rezolva nimic în acest sens, sens în care consider că Marea Adunare Naţională trebuie să fie a lor, a foştilor şi reduşilor, spre slava lor şi-a tutulor guvernanţilor (pe care să-i urce în slavă, până aici!).
  V-aş scrie mai mult, dar trebuie să merg, să mă încălzesc la foc. Eu, la focul veşnic, voi la foc automat sau, mă rog(!), la foc cu foc…Am şi eu aici Elena mea, măcar ea, acum tace.
  P.S. Întâlnirea de azi (23 ianuarie) a preşedintelui cu prim ministru, miniştri apărării şi internelor este de a stabili o nouă hotărâre a guvernului, ca recalcularea să continue, iar la punctul doi al (dez)ordinii de zi şi noapte, ce măsuri trebuie luate, în caz că demonstraţia de ziua Unirii degenerează şi-i desparte. Mai departe…Dracu’ mai ştie! O să-l întreb.
  Pt. Conf.
  ANANIE GAGNUC

 3. amiralu'

  Caricatura este a maestrului CRISTI VECERDEA CRIV

 4. Don Pedrino

  Hei, ce bucurie sa-l regasesc in paginile tale pe Amiralul Umorului romanesc, prietenul nostru Noni Gagniuc! Poate o sa-l adfucem odata cu flotila sa de crucisatoare/cuvinte purtatoare de sulite condimentate…

  • baltazar72

   @Don Pedrino, adevărul este că-mi plac „înțepăturile” subtile marca Gagniuc. Cu siguranță voi mai cita din zicerile lui. Toate cele bune.

 5. Pingback: „Bors de peste la Vadeni” – editia 2011 « B(alt)azar

 6. gagniuc-umor

  om drag, cine esti?
  Pot sa-ti trimit mai multe, dar nu stiu unde.
  Sunt cam taran in laptop.
  Oricum, poate te ajuta: gagniucananie@yahoo.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: